Fenerbahçe Halil Dervişoğlu'na talip oldu, Galatasaray devreye girdi

Fenerbahçe, geçen seneyi Galatasaray'da kiralık olarak geçiren Brentford'un Türk golcüsü Halil Dervişoğlu için transfer görüşmesi yaptı, Galatasaray da devreye girdi.

Son Güncelleme:

Süper Lig'e 3 maçta 3 galibiyet ile iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe'de, transfer döneminin son günlerinde hareketli saatler yaşanıyor.

Son olarak prensip anlaşmasına vardığı Uruguaylı Diego Rossi'yi İstanbul'a getiren sarı-lacivertlilerde yeni hedef milli forvet Halil Dervişoğlu. 

TRT SPOR'un haberine göre Fenerbahçe, 21 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak için kulübü Brentford ile görüştü.

Haber Global'den Onur Tuğrul da Brentford kulübüne transfer görüşmelerini sordu. Brentford kulübü yetkilileri Halil Dervişoğlu için Fenerbahçe'yle görüştüklerini doğruladı, görüşmelerin devam ettiğini açıkladı. 

DHA'nın haberine göre ise Fenerbahçe, Halil Dervişoğlu için Brentford Kulübü ile anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertliler, genç oyuncu için 1 yıllığına 1,5 milyon Euro kiralama bedeli ödeyeceğini iddia etti.

Galatasaray yeniden devreye girdi.Fanatik'in haberine göre Halil Dervişoğlu'nun transferi için Brentford kulübü ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Transferin kısa süre içerisinde resmen açıklanması bekleniyor. Dervişoğlu'nun yeniden kiralık olarak sarı-kırmızılı takıma katılacağı belirtildi.

Sonraki Haber