Fenerbahçe, Guido Rodriguez'den neden vazgeçti? Sercan Hamzaoğlu, perde arkasını anlattı

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Fenerbahçe'de rafa kalkan Guido Rodriguez'in transfer sürecinin detaylarını anlattı.

Son Güncelleme:

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Guido Rodriguez için yürütülen transfer sürecinin detaylarını anlattı.

Hamzaoğlu, "Bu oyuncunun Türkiye'deki ayağı ve önerenlerden biri de Ahmet Bulut. Oyuncu hocanın bildiği bir oyuncuydu, adaylardan biriydi. Ahmet Bulut da Acun Ilıcalı ile temas kurup köprüyü kurdu. Oyuncu ile hoca telefonda yüz yüze görüştü. Hoca transfer edebiliriz diye rapor verdi. İlerleyen günlerde yönetim hoca ile bir toplantı yaptı ve bu isme sıcak değiliz, ısrarla istiyorsan transfer edebiliriz dediler. Kafamızda daha iyi bir oyuncu var dediler. Hoca da 'tamam' diyor. Olmazsa olmaz diyor. Bunun ardından transferden vazgeçtiler" dedi.

Manisa FK'dan videolu gönderme Del Piero'yla konuştuğunu anlayan Kenan Yıldız şaşkına döndü Galatasaray Divan Kurulu'nda elektrikler kesildi Nihat Kahveci'den hakem Halil Umut Meler'e penaltı isyanı Trabzonspor-Beşiktaş maçına damga vuran Uğurcan'a Nihat Kahveci'den çarpıcı övgü Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: Konya'da zor bir maç bizi bekliyor