Fenerbahçe'de Luiz Gustavo şoku! Beşiktaş maçı kadrosundan çıkarıldı

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi şok bir gelişme yaşandı. Luiz Gustavo ağrılarının devam etmesi nedeniyle Beşiktaş maçı kadrosundan çıkarıldı.

Son Güncelleme:

Fenerbahçe'de Luiz Gustavo son yapılan antrenmanda ağrıları olduğu için takımdan ayrı özel çalışma yapmıştı. Haber Global'in ulaştığı bilgiye göre Brezilyalı futbolcu sabah saatlerinde de ağrıları devam edince Beşiktaş derbisi kadrosundan çıkarıldı.

HALİL UMUT MELER DÜDÜK ÇALACAK

Beşiktaş, sezonun son derbi maçında sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Vodafone Park'ta saat 21.00'de başlayacak sezonun son derbisini, hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını, İbrahim Çağlar Uyarcan ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak.

9 MAÇTA 13 KIRMIZI KART

Fenerbahçe, Süper Lig’de Beşiktaş deplasmanında oynadığı son 9 müsabakadan sadece 2014-2015 sezonunda Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan maçı 2-0 kazandı.

Süper Lig’de Beşiktaş ile derbi mücadelesine çıkacak olan Fenerbahçe, rakibiyle deplasmanda oynadığı 9 müsabakadan 4 mağlubiyet, 4 beraberlik alırken, sadece 1 kez sahadan galibiyetle 2014-2015 sezonunda 2-0’lık skorla ayrıldı.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan son dokuz resmi müsabakada Beşiktaş 7, Fenerbahçe ise 6 kırmızı kart görürken toplam 13 kırmızı kart çıktı. Bu sezon sarı-lacivertli futbolcular Süper Lig'de 10 kez kırmızı kart görerek bu alanda en çok ceza alan takım oldu.

DERBİDE GÖZLER BURAK VE VEDAT’TA

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan derbide gözler Burak Yılmaz ve Vedat Muriqi’ye çevrildi. Fenerbahçe’nin golcü futbolcusu Vedat Muriqi, Beşiktaş'a karşı forma giydiği son dört Süper Lig maçının üçünde birer gol atarken, 2007-2008 sezonundan bu yana Süper Lig'de Fenerbahçe'ye en fazla gol atan oyuncu ise 9 golle Burak Yılmaz oldu.

Sonraki Haber