Fenerbahçe bitti demeden bitmez

Fenerbahçe maçlarına yürek dayanmıyor. Olmaz denen, bitti denen, bu sefer takıldı denen her maçı çevirmeyi başardı Fenerbahçe. Allah taraftara güç, kuvvet ve özellikle de kalp sağlığı versin.

Son Güncelleme:

Her maça rakibinizden 9 puan geride çıkıyorsunuz. Bu stresi yönetmek de kolay değil oynamak da. Yapacağınız bir hata şampiyonluk umudunu kaybetmek demek. Ama işte Karagümrük ve Ankaragücü maçından sonra Başakşehir maçında da Fenerbahçe mucizevi bir geri dönüşe imza attı. Şampiyonluk yarışında son dakika golleri bazı şeylere işaretidir.

Özellikle Ankaragücü ve Başakşehir maçları bambaşka bir hikaye olacak, sonu şampiyonlukla biterse. Fenerbahçe ligde geriden gelip en çok maç ve puan kazanan takım. Son üç maçta ortaya karakter koyan bir takım izliyoruz. Bu çok önemli ve değerli. Ankaragücü maçından sonra Fenerbahçe’yi Terminatör’e benzetmiştim. Dün de aynı Terminatör iş başındaydı. Yine ayakta kaldı.

İlk yarının özeti Samet’in büyük hatası sonrası yenen gol, Rossi’nin kaçırdığı net pozisyon ve Oosterwolde’nin çok kötü performansıydı. Jorge Jesus ikinci yarıya doğru şekilde üç değişiklik birden yaparak başladı. Bazı şeyleri kazanırken söylemek daha değerlidir zira testi kırıldıktan sonra akıl veren çok olur. Alioski çok net şekilde Oosterwolde’nin önünde. Ayrıca sol kanattan takıma ciddi şekilde hareket katıyor, etkili ortalar kesiyor ve karambol oluşturuyor. Rossi verilen hiçbir şansı iyi değerlendirmedi, bu kadar ısrar edilmesi doğru değil.

Mert Hakan oyuna hareket getirdi. Böyle hırslı bir oyuncunun, ligi bilen bir yerli ismin daha fazla şans bulmasında fayda var. Şans her zaman yanınızda olmayabilir, bir kere geri dönemezsiniz o zaman bu kadar müthiş galibiyetleri de kimse hatırlamaz.

Valencia’da sezonun yorgunluğu var ama canla başla mücadele ediyor. Dün gol atamadı ama gollerin hazırlayıcısı oldu. Müthiş bir yürek koyuyor ortaya. Sezonun en çok eleştirilenleri İrfan Can Kahveci ve Pedro’ydu. Geçen hafta İrfan Can, bu hafta da Pedro, Fenerbahçe’yi yarışta tuttu. Futbolda her şey mümkün, bu yüzden son ana kadar destek önemli. Destek demişken gecenin gizli kahramanı Fenerbahçe taraftarıydı. 12. adam deplasman tribününde bir saniye susmadı ve son düdüğe kadar müthiş destek vererek galibiyete büyük katkı verdi.

Sonraki Haber