Fenerbahçe Beko oyuncusundan skandal paylaşım

Fenerbahçe Beko oyuncusu Nigel Hayes Davis sosyal medyada skandal paylaşımlarda bulundu. Ermenistan'daki sözde soykırım müzesine gitti. Osmanlı paşalarının resimlerini "soykırımın baş mimarları" diyerek paylaştı. Türk spor severlerden tepki görünce de özür mesajı yayınladı.

Son Güncelleme:

Fenerbahçe Beko'da forma giyen Nigel Hayes Davis Ermenistan'a gidip Erivan'daki sözde soykırım müzesini ziyaret etti.

Sosyal medya hesabı üzerinden Osmanlı İmparatorluğu'nun Ermenilere soykırım yaptığını iddia etti. Amerikalı basketbolcu bununla da sınırlı kalmadı. Cemal, Talat ve Enver Paşa'nın resimlerini "soykırımın baş mimarları" notuyla ile paylaştı.

Nigel Hayes Davis'in skandal paylaşımlarına Türk spor severlerden tepki gecikmedi. Tepkiler çığ gibi büyüyünce Amerikalı basketbolcu geri adım attı.

"Türklerin paylaşım yaptığımın konu hakkında hassas olduğunu sonradan öğrendim" dedi.

Türkiye ve tarihini kasıtlı olarak hedef almak istemediğini iddia ederek Türk Milleti'nden özür diledi.

Arda Güler'den nefis asist, Carvajal'e sadece dokunmak kaldı Nihat Kahveci'den Jose Mourinho'ya sert eleştiriler Rafa Silva hepsini yok saydı, ne Cristiano Ronaldo'su kaldı ne Quaresma'sı! Arda Güler için kale fark etmiyor, büyük de olsa küçük de olsa her türlü atıyor "Arda video lazım, İstanbul'dan geldik seni görmeye" Arda Güler Luka Modric'e mesajı veriyor