Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yeni teknik direktörün tarifini verdi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, futbol takımının teknik direktörü konusuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Camiayı çok iyi bilen bir Türk hocayla çalışmanın bizim için iyi olacağını düşünüyoruz" dedi.

Son Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda düzenlenen olağan mali kongrede teknik direktör konusunda açıklamalarda bulundu. Teknik direktör konusunda tüm görüşleri topladıklarını ve Türkiye'yi ve ligi bilmeyen bir isimle yeni sezona başlamama kararı aldıklarını aktardı. Gelecek sezon takımın başına getirilecek olan teknik direktörün Fenerbahçe'nin DNA'sını bilen bir isim olmasını düşündüklerini söyleyen Başkan Koç, "Türkiye'yi hiç bilmeyen, Türkiye'de hiç çalışmamış bir hocayla yeni sezona başlamamızın çok büyük risk taşıdığına karar verdik. Türkiye'yi iyi bilen yabancı hoca sayısı 3'ü geçmiyor. Türkiye'yi ve ligi bilen, burada yıllarca hocalık yapmış, bize olabilecek uyabilecek hoca dediğiniz zaman sayı 4'ü geçmiyor. Bir sürü isimle siz heyecanlandırılıyorsunuz. Camiayı bilen hizmet etmiş o ruhu aşılayacak 2 Türk hoca çıkıyor karşımıza" şeklinde konuştu.

"Camiayı çok iyi bilen bir Türk hocayla çalışmanın bizim için iyi olacağını düşünüyoruz"
Koç, Türk hocayla çalışmalarının kendileri için iyi olacağını düşündüklerinin altını çizerek, "İnşallah önümüzdeki sezon yönetim kurulunda camiayı çok iyi bilen bir Türk hocayla çalışmanın bizim için iyi olacağını düşünüyoruz. Biz kimle devam edeceksek, hocamız kim olacaksa olsun 7'den 70'e kenetlenmediğimiz taktirde ağzınızla kuş tutsanız başarı gelmeyecektir bunu bilin. Çok fazla dış etkenle mücadele etmek zorunda kalıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Spor salonunda kendini videoya çeken genç kızın başına gelenler viral oldu Arda Güler'e saha dışından asist yaptılar! Arda Güler bir şey deniyor Türkiye kritik derbiye odaklandı! Arda Güler otomobilde David Alaba'yla FC25 oynadı Arda Güler, Real Madrid'e golle döndü