Fenerbahçe, Antalya'ya 8 eksikle gitti

Süper Lig'de Dünya Kupası arasında Antalya'da kısa bir kamp yapacak Fenerbahçe'nin buraya gidecek isimleri belli olurken, 8 isim sakatlıkları nedeniyle kadroda dahil edilmedi.

Son Güncelleme:

 SERCAN HAMZAOĞLU - HABER GLOBAL

Antalya'da Alanyaspor ve İtalya Serie A ekibi Salernitana'yla karşılaşacak sarı-lacivertlilerde Altay Bayındır, Luan Peres, Emre Mor, Alioski, Nazım Sangare, Arda Güler, Enner Valencia ve Joao Pedro, Antalya kafilesinde yer almadı.

Teknik direktör Jorge Jesus, Antalya'da yapılacak 2 hazırlık maçında yüzde yüz hazır olan futbolcuları kullanmak istediği için bazı isimleri İstanbul'da bıraktı. Bu isimler içinde Alioski, son antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Dünya Kupası'ndan dönecek Valencia da tam hazır olmadığı için Antalya'da yer almayacak. Belçika Milli Takımı'ndan dönen Mich Batshuayi ise kamp kadrosunda bulunuyor.

LİGİN İLK BÖLÜMÜNDE YER ALMAYAN LEMOS VE BRUMA DA KAMP KADROSUNDA

Jorge Jesus, ligin ilk bölümünde yabancı sınırı nedeniyle kadroya almadığı Lemos ile Bruma'yı da Antalya'ya götürüyor. Bu iki isim de Antalya'daki kampta takımdaki yerini alacak.

Fenerbahçe, yarın Alanyaspor'la, 10 Aralık'ta ise Salernitana'yla mücadele edecek.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber