Falcao: "Fenerbahçe maçı takımın bağını kuvvetlendirdi"

Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao, Fenerbahçe derbisini kazanmalarının takımın bağını güçlendirdiğini belirtti.

Son Güncelleme:

Falcao, beIN Sports'a yaptığı açıklamada, kariyerinde önemli derbiler oynadığını hatırlattı.

Arjantin'de River Plate-Boca Juniors, Portekiz'de Benfica-Porto ve İspanya'da Atletico Madrid-Real Madrid rekabetlerinde forma giydiğini vurgulayan Kolombiyalı santrfor, Fenerbahçe-Galatasaray derbisini farklı ve güzel olarak nitelendirdi.

Türkiye için derbinin büyük önem taşıdığını belirten Falcao, "Fenerbahçe'yi sahasında yenme fırsatını bulduk. Bu maç takımın bağını kuvvetlendirdi ve gücünü gösterdi. Uzun süredir kazanamama serisine sahiptik. Kazanmamız için mutlaka gole çevirmem gereken bir penaltının başındaydım. Konsantre oldum. Gol atma hedefimin olması bana o an için büyük bir sorumluluk yükledi." ifadelerini kullandı.

Gelişim için hala zamanı olduğunu aktaran Falcao, "Sezonun ilk yarısında çok maç kaçırdım. Bu benim için daha iyi bir şekilde geri dönme adına bir hedef oldu. Her maç üzerine daha fazlasını koyarak ilerliyoruz. Sadece ben değil takımdaki herkes hedefe kilitlenmiş durumda. Oyuncular olarak hep iç içeyiz. Yolumuza iyi bir şekilde devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Sonraki Haber