'Beşiktaş, Ernest Muci için rekor kıracak' iddiası

Beşiktaş'ın Legia Varşova'dan Ernest Muci'yi kadrosuna katmak için anlaşmaya vardığı ve Siyah-beyazlı kulübün bu transferi gerçekleştirmek için rekor bir bedel ödeyeceği iddia edildi.

Son Güncelleme:

Beşiktaş'ın orta saha hattını güçlendirmek için Arnavut milli futbolcu Ernest Muci'yle ilgilendiği ve anlaşmaya varıldığı iddia edildi.

Polonya basınından Pilka Nozna'da yer alan habere göre; Beşiktaş, Legia Varşova'dan Ernest Muci'yi kadrosuna katmaya çok yakın.

Haberde, Polonya ekibi ile Beşiktaş'ın temsilcilerinin transfer görüşmelerinde son aşamaya geldiği ve Arnavut futbolcunun transferinin bugün bitirileceği iddia edildi.

Legia Varşova'nın yıldız futbolcusunu sadece rekor bir fiyata gönderebileceği ve Beşiktaş'ın da transferi bitirebilmek için rekor kırmaya hazırlandığı iddia edildi.

Siyah-beyazlıların Ernest Muci için Legia Varşova'ya 10 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği iddia edildi.

Polonyalı gazeteci Marcin Szymczyk'in haberine göre; Ernest Muci, Legia Varşova'nın Polonya Ligi'nde Chorzow ile yapacağı maç için seyahat edecek kafilede yer almadı.

Arnavut futbolcunun TSİ 13.00'te Türkiye'ye gelmek üzere yola çıkması bekleniyor.

Beşiktaş'ın Muci için 10 milyon euro bonservis bedeli ödemesi durumunda bu meblağın Legia Varşova için bir rekor olacağı bildirildi.

22 yaşındaki futbolcu bu sezon Legia Varşova formasıyla tüm kulvarlarda 34 karşılaşmada sahaya çıkarken 9 gol - 2 asistlik performans ortaya koydu ve adeta takımın vazgeçilmez isimlerinden birisi haline geldi.

Transfermarkt verilerine göre 8 milyon euro piyasa değeri bulunan Arnavut futbolcu ülkesi için 7 kez sahaya çıktı ve 2 gol kaydetti.

Sonraki Haber