Erden Timur: Galatasaray'daki birlik yaralanmaya çok müsait

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Kemerburgaz Tesisleri'nde düzenlenen organizasyonunda konuştu. Timur, "En önemlisi Galatasaray'ın birliğini sağlamak. Maalesef yaralanmaya çok müsait bir birlik" dedi.

Son Güncelleme:

Galatasaray'ın UEFA Kupası şampiyonluğunun 24. yılı kutlamaları, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen piknik organizasyonuyla gerçekleşti. Törende konuşan Erden Timur, açıklamalarda bulundu:

"Başkanım sağ olsun onore etti. İki yılı doldurmak üzereyiz. Burada yönetimden abilerim, büyüklerim; benden küçük bir kişi var. Herkesle acısıyla tatlısıyla çok güzel zaman geçirdik. Ben taraftar olarak Galatasaray'ın büyüklüğünü her zaman biliyordum. Tabii ki tüm camiamız, üyelerimiz de bunu biliyor ama yönetici olduktan sonra, dış dünyayla birebir ilişkiler kurduktan sonra o kadar büyük ve saygı gören bir camia ki potansiyelimizin hep çok çok azını kullanıyoruz. Bulunduğumuz ekonomik koşullarda büyük bir şey yapmaya çalışıyoruz.

En önemlisi Galatasaray'ın birliğini sağlamak. Maalesef yaralanmaya çok müsait bir birlik. Belki de burada hep birlikte yapmamız gereken şey o birliği muhafaza etmek. Birliği sağladığımız zaman şampiyonluklar da geliyor, 45 yıl sonra böyle bir tesis de yapılıyor. Herkesin emeği çok büyük. O yüzden başta başkanımıza ve tüm emek verenlere teşekkür ediyorum."

Sonraki Haber