Enner Valencia'dan transfer açıklaması

Gaziantep FK deplasmanında Fenerbahçe'yi galibiyete taşıyan ve gol krallığı yarışında zirvedeki yerini koruyan Enner Valencia, geleceğini Fenerbahçe'de gördüğünün altını çizerek, "Burada mutluyum. Şu an şampiyonluğa odaklanmış durumundayım" sözleriyle transfere kapıyı kapattı.

Son Güncelleme:

Gaziantep FK deplasmanında attığı gollerle Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren Enner Valencia, sarı-lacivertli takımdaki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

İlk olarak galibiyetle ilgili konuşan Enner Valencia, "Bu maçın önemini ve zor olacağını biliyorduk. İyi bir takıma karşı oynadık. Erken bir golle başladık ama rakip beraberliği buldu. Ancak sonunda kazanmayı bildik." dedi.

Şampiyonluk yarışında sonuna kadar gitmek istediklerini belirten Ekvadorlu golcü, "İlk golden sonra neden sevinmedi?" sorusuna ise, "Bazen en kolay gibi gözüken goller, en zor olabiliyor. Bunlar bazen kaçıyor. Gol attığım için ve kazandığımız için mutluyum." yanıtını verdi.

Sözleşmesinin bitecek olmasının hatırlatılması üzerine Enner Valencia "Şu anda şampiyonluğa odaklandım. Geleceğim Fenerbahçe'de! Burada çok mutluyum." açıklaması yaptı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber