This browser does not support the video element.

Enes Ünal Valladolid'i ipten aldı

Valladolid'in evinde Leganes ile mücadelesinde ev sahibi ekibe son dakikalarda hayat veren isim Enes Ünal oldu. 2-2 biten mücadelede her iki gol de Enes'ten geldi

Son Güncelleme:

Villareal'den 2018'de Valladolid'e kiralık olarak transfer olan Enes Ünal, 19. hafta mücadelesinde takımına 1 puanı getiren gollere imzasını attı. Leganes ile evinde gerçekleştirdiği mücadelede iki kere rakibi karşısında geriye düşen Valladolid için iki beraberlik golü de Enes'ten geldi.

Son iki haftadır 90 dakikada sahada kalan Enes, bu hafta misafir takım Leganes'ın etkili oyunu karşısında zor duruma düşen Valladolid'in skoru 1-1'e getiren golüne imza atarken, karşılışmanın son dakikalarını 1-2 önde götüren Leganes karşısında 1 puanı getiren şık kafa golünü de atan isim oldu.

Bu sezonki 19 maçın sadece 5'inde 90 dakika sahada kalan Enes Ünal, 2 maçta kadroda yer almadı. 1 maçta ise kadroda olmasına rağmen oyuna dahil edilmedi. Geri kalan 16 maçta toplam 3 gol, 1 asistlik performans sergileyen Enes, Valladolid'de iki sezonda toplam 51 maçta 10 gol 4 asistlik performansıyla dikkat çekti.

LA LİGA GOL KRALLIĞI (19. HAFTA)


Sonraki Haber