Emre Belözoğlu Başakşehir ile sözleşme imzaladı

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir, Aykut Kocaman'dan boşalan teknik direktörlük görevine getirdiği Emre Belözoğlu'yla resmi sözleşme imzaladı. Belözloğlu imza töreninde, "Başakşehir her zaman ligin ilk 3'üne hedef koyar. Okan Buruk hocaya nasip olan şampiyonluğu hedefliyorum" açıklamasını yaptı.

Son Güncelleme:

Başakşehir, Aykut Kocaman'ın ayrılığı sonrası teknik direktörlük görevine getirdiği Emre Belözoğlu için imza töreni düzenlendi.

İmza töreninde konuşan Belözoğlu, Başakşehir'in kendisi için farklı bir yeri olduğunu belirterek, "Herkes kariyerimin bittiğini söylerken 35 yaşında buraya geldiğimde ben de futbolu bırakmayı düşünüyordum. Sonra burada 4 yıl forma giyip Fenerbahçe'ye transfer oldum. Burada beni futbola bağlayan bir sevgi vardı." dedi.

En büyük hayalinin 'ülkenin yetiştirdiği en iyi teknik direktör olmak' olduğunu söyleyen Belözoğlu, "İnsanların aklında belli hedefler olabilir ama ben Başakşehir'in hedefini üst sıralara oynamak olarak biliyorum. Futbolculuğumda yaşayamadığım şampiyonluğu, Okan Hoca'nın yaptığı gibi teknik direktör olarak yaşamak istiyorum. Burada başarı istenir, arzulanır. Elimden geleni yapacağım." şeklinde konuştu.

Yakında pro lisans sahibi olacağını belirten Belözoğlu, "Türkiye'de pro-lisans konusu çok konuşuluyor. Söz konusu ben olunca daha da çok konuşuluyor. Avrupa ülkelerinde futbolcular pro lisansı daha kolay alabiliyorlar. Benim A lisansım var. Çok kısa sürem kaldı pro lisans için. UEFA pro lisans kursuna başlayacağım. Kursa başlayınca pro lisans sahibi gibi görülüyorsunuz. Ekibimizle birlikte bu süreci geçireceğiz. Ligimizde de bazı takımların başında pro-lisansı olmayan hocalar var. Biz de ilk olarak bu şekilde ilerleyeceğiz. Ardından pro lisansımızı alacağız. İnşallah iyi işler yaparız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber