El Clasico'nun ardından Ancelotti'den acil toplantı talebi! Görüşmenin ana maddesi: Arda Güler

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin Barcelona karşısında hazırlık maçında alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından teknik ekiple bir görüşme gerçekleştirdiği ve Arda Güler hakkında bir toplantı yapıldığı belirtildi.

Son Güncelleme:

UEFA Şampiyonlar Ligi ve İspanya La Liga'nın son şampiyonu Real Madrid yeni sezon öncesinde hazırlıklarını ABD'de yaptığı kamp çalışmasıyla sürdürüyor.

Real Madrid, ABD'deki hazırlık kampında Milan ve FC Barcelona ile karşı karşıya geldi.

Madrid ekibi ezeli rakibi Barcelona ile oynadığı hazırlık maçında sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılırken milli futbolcu Arda Güler maçta gösterdiği iyi performansın yanı sıra yaptığı klas asistle de adından söz ettirdi.

İspanyol basınından Defensa Central'de yer alan habere göre; Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ve yardımcılığını yapan oğlu Davide Ancelotti El Clasico'nun ardından acil bir toplantı düzenledi.

Carlo Ancelotti ve Davide'nin gerçekleştirdiği toplantının Arda Güler'le ilgili olduğu belirtildi.

Davide Ancelotti'nin 19 yaşındaki milli yıldız hakkında "Başka bir tarafa bakamayız, Arda Güler'e karşı adil davranmak zorundayız. Eğer hak ediyorsa yeni sezonda takımda ilk 11'de yer almalı" yorumunu yaptığı ifade edildi.

Arda Güler'in hazırlık kampındaki idmanlarda ve maçlarda gösterdiği performansla Real Madrid teknik ekibindeki herkesi şaşırttığı ifade edildi.

Haberde Arda Güler'in Real Madrid'in oynadığı 2 hazırlık maçında da en iyi isim olduğu yorumu yapıldı. Milli futbolcunun kalitesinin ve oyun görüşünün yanı sıra fiziksel olarak da çok iyi bir seviyede olduğu bildirildi.

Sonraki Haber