Ekrem İmamoğlu'dan Kerem Aktürkoğlu mesajı: Huh.. Huh...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, A Milli Takım'ın UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci hafta maçında İzlanda'yı 3-1'le geçtiği maçın ardından yaptığı Kerem Aktürkoğlu paylaşımı dikkat çekti.

Son Güncelleme:

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci hafta maçında A Milli Futbol Takımı ile İzlanda Gürsel Aksel Stadı'nda karşılaştı. A Milli Takım, Kerem Aktürkoğlu'nun hat-trick yaptığı karşılaşmadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. 

Performansı ile maça damga vuran Kerem Aktürkoğlu için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan da bir paylaşım geldi. 

İZLANDA'YA 'HUH.. HUH..' TEZAHÜRATI İLE GÖNDERME

Paylaşımında İzlandalıların ikonikleşen balina çağırma sesli tezahüratı “Huh.. Huh..” ifadelerini kullanan İmamoğlu, Kerem Aktürkoğlu'nun fotoğrafına da yer verdi. 

TEZAHÜRATIN ANLAMI

Orta Avrupa ve Balkan ülkelerinde oldukça yaygın olan bu tezahürat İzlanda ve Macaristan taraftarı tarafından EURO 2016'da sıkça kullanılmıştı. 

Bir söylentiye göre bu tezahüratın balina çağırma sesi ve hareketi olduğu, balinalarıyla ünlü olan İzlanda'nın taraftarının da bu nedenden dolayı takımlarını bu şekilde desteklediği belirtiliyor.

Sonraki Haber