Dünyanın en hızlı insanı Usain Bolt, pistlere geri mi dönüyor? İşte o açıklama...

100 ve 200 metrede halen dünya rekorlarını elinde tutan Usain Bolt, pistlere mi dönüyor? 2017'de kendini emekli eden dünyanın en hızlı insanı, "Eğer antrenörüm Glen Mills'den 'Haydi bunu yapalım," çağrısını alırsam o zaman dönebilirim," dedi... 

Son Güncelleme:

Dünyanın en hızlı babası o!

Mayıs ayında ilk kez baba olan Usain Bolt, bugünlerde uzun yıllardır birlikte olduğu partneri Kasi Bennett'la kızı Olympia Lightning'i büyütmekle meşgul. 

Bir bebeği büyütmenin dünya rekoru kırmaktan çok daha zor olduğunu söylüyor.

Apple TV Plus'ta bugün yayınlanmaya başlayan sporcu belgeseli Greatness Code vesilesiyle bir röportaj veren Bolt, "Doğduğunun ilk haftasında hasta oldum çünkü hiç uyumadan onu izliyordum," dedi. 

2017'de kendini emekli eden 33 yaşındaki dünyanın en hızlı insanı, koronavirüs salgını yüzünden 2021'i ertelenen Tokyo'daki Olimpiyat Oyunları'na kızıyla birlikte gidip pistte onunla birlikte yürümenin hayalini kuruyor.

Peki pistlere dönmek hakkında ne düşünüyor?

Emekli olduktan sonra futboldaki hünerlerini sergileyen, şimdilerdeyse gönlünü bisiklet sporuna kaptıran Bolt, idmanlarını aksatmıyor.

Rekabeti ve seyircininin coşkusunu da özlediğini saklamıyor ama böyle bir planı yok. 

Bolt, ancak bir şartla bunun olabileceğini söylüyor: "Sadece antrenörüm Glen Mills gelip 'Haydi bunu yapalım," derse, o zaman olabilir çünkü ona inanırım. O söylüyorsa mümkündür."

Jamaikalı sprinter, dünyanın en hızlı atleti unvanını halen elinde tutuyor. 

2009'da Berlin'de düzenlenen Dünya Atletizm Şampiyonası'nda 100 metrede 9.58'le, 200 metrede de 19.19'la dünya rekorunu kıran Usain Bolt, bayrak yarışları dışında 8 olimpiyat, 11 de dünya şampiyonası altın madalyası sahibi...

Sonraki Haber