Derbi öncesi Galatasaray ve Beşiktaş'ta son durum

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında ligin zirvesini yakından ilgilendiren bir derbi oynanacak. İşte Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi öncesi iki takımdaki son durum.

Son Güncelleme:

Haber Global - Spor Servisi / ÖZEL

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Sivasspor maçında oynanan oyundan memnundu. Maçtan sonra özellikle o maçın ilk yarısında oynanan oyuna övgülerde bulunan Terim, Beşiktaş derbisinde de aynı ilk 11'le sahada yer almayı planlıyor.

Sarı-kırmızılıların hafta içi yaptığı antrenmanda Henry Onyekuru bir sakatlık geçirmişti. Yapılan kontrollerin ardından Onyekuru'da ciddi bir soruna rastlanmadı ve Nijeryalı takımla çalışmalara başladı. Onyekuru'nun Beşiktaş maçında oynamasında bir engel bulunmuyor.

Galatasaray'da derbi öncesinde sakatlığı süren tek isim Adem Büyük. Arka adalesinde kanama bulunan tecrübeli oyuncu Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek.

Fatih Terim'in yedek forvet olarak değerlendirdiği Adem Büyük'ün yerine Andone'yi kadroya alması bekleniyor.  

Andone'nin kadroya girmesi durumunda tribüne gidecek iki yabancı oyuncu Jesse Sekidika ve Martin Linnes olacak.

BEŞİKTAŞ'TA DERBİ ÖNCESİ 2 OYUNCUDA BELİRSİZLİK VAR

Bir süredir sakatlığı süren Gökhan Gönül'ün adalesindeki gerilme henüz tam anlamıyla geçmiş değil. Gökhan'ın durumu bugün yapılacak son antrenmanın ardından netlik kazanacak. Tecrübeli oyuncu, kendisini iyi hissetmesi durumunda derbide forma giyebilecek.

Jeremain Lens 'in ise dizinde bir şişlik bulunuyor. Hollandalı oyuncu son antrenmanın bir bölümünde takımla çalıştı. Onun da oynayıp oynamayacağı dizindeki şişliğe bağlı. Lens'in oynamama durumunda ise Tyler Boyd'un ilk 11'de görev alması bekleniyor.

Sonraki Haber