CS:GO Türkiye kış final maçı ne zaman?

Intel ESL Türkiye Şampiyonası Kış Sezonu Finalleri için geri sayım başladı. 27 Mayıs tarihinde CS:GO, 14 Haziran'da ise Clash Royale finallerinde Türkiye'nin en iyi takımları belli olacak.

Intel ESL Türkiye şampiyonası kış sezonu finalleri Ramazan Bayramı bitimi ile beraber 27 Mayıs Çarşamba günü başlayacak. Finaller nerede ve hangi saatte yayınlanacak? Şampiyonanın kazananlarının ödülü ne olacak merak edilen konular arasında.

2020'de beşincisi düzenlenen Intel ESL Türkiye Şampiyonası Kış Sezonu 7 Mart tarihi ile CS:GO sevenlerini bir araya getirmiş ve başlangıcını yapmıştı. 8 haftalık süre içerisinde toplamda 8 takımın kazananları 27 Mayıs günü belli olacak. 

CS:GO 2020 Intel ESL Türkiye Kış Sezonu Şampiyonası 27 Mayıs Çarşamba günü saat 17:00'de ESL Türkiye Youtube, Twitch ve Facebook kanallarından yayınlanacak ve şampiyon belirlenecek.

2020 Kış Sezonu Intel ESL Türkiye Şampiyonu olan takımın ödülü henüz belirlenmedi. Ancak şampiyonayı kazanan takım EPEC'e katılmayı garantileyecek. EPEC'i kazanan takımı ise 1 milyon dolarlık büyük ödül bekliyor. Şimdiden temsilcilerimize başarılar dileriz.

Sonraki Haber