Ronaldo hakemi beğenmedi, "değiştirin bunu!" dedi

Kariyerini Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'da sürdüren Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Kral Kupası maçında verdiği kararı beğenmediği hakemin değiştirilmesini istedi.

Son Güncelleme:

Suudi Arabistan Kral Kupası son 16 turu mücadelesinde Al-Nassr ile Al-Ettifaq karşı karşıya geldi.

Normal süresi 0-0 sona eren mücadeleyi Al-Nassr, Sadio Mane'nin 107. dakikada attığı golle 1-0 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.

Al-Nassr'ın 45+4. dakikada Anderson Talisca ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken karşılaşmaya damga vuran olay ise Cristiano Ronaldo'nun maçın hakemine, gol iptalinin ardından gösterdiği tepkiydi.

Portekizli yıldız, iptal kararının ardından kulüplerin yedek kulübelerine ve tribünlere dönerek maçın hakemini işaret etti ve "Bu hakemi değiştirin" manasına gelen işaretler yaptı.

MESSI TEZAHÜRATLARI ÇİLEDEN ÇIKARTTI!

Karşılaşmanın uzatma bölümlerinde bir taç atışını kullanmak için kenara gelen Ronaldo, Al-Ettifaq taraftarlarının "Messi" diye tezahüratlara başlamasının ardından oldukça sinirlendi.

İlk etapta taraftarlara gülümseyerek yanıt veren Ronaldo, sonrasında tribünlere dönerek defalarca "Susun!" işareti yaparak tepkisini gösterdi

Ronaldo'nun bu hareketleri karşılaşmanın önüne geçerek sosyal medyada ve dünya basınında büyük yankı uyandırdı.

MESSI'DEN RONALDO CEVABI

İki gün önce 8. Ballon d'Or ödülünü kazanan Lionel Messi, France Football'a verdiği röportajda, "Ronaldo'dan 3 fazla Ballon d'Or kazandın. Aranızdaki savaş bitti mi?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

"Sportif açıdan harika bir mücadele oldu. Birbirimizin rekabetinden beslendik çünkü ikimiz de birbirimiz için büyük rakiplerdik. İkimiz ve futbolu seven herkes için çok keyifli bir dönemdi. Bence bu kadar uzun süre zirvede kalmayı başardığımız için çok fazla övgüyü hak ediyoruz çünkü dedikleri gibi, zirveye ulaşmak kolaydır. Zor olan orada kalmaktır ve biz 10-15 yıl boyunca zirvede kaldık."

TALISCA ATILDI

Öte yandan Al-Nassr'da Anderson Talisca müsabakanın 45+12. dakikasında orta sahada topsuz alanda rakibine dirsek attı.

VAR'dan gelen tavsiye sonrasında pozisyonu izleyen maçın hakemi, Brezilyalı yıldızı kırmızı kartla cezalandırdı.

CRISTIANO RONALDO'NUN SUUDİ ARABİSTAN KARİYERİ

Al-Nassr formasıyla bugüne dek 34 resmi maçta görev yapan Cristiano Ronaldo, 28 gol - 10 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber