Carlo Ancelotti'ye peş peşe Arda Güler soruları, "Maalesef o özelliği yok, bu kadroda tartışmasız ilk 11 oyuncusu göremiyorum"

RODRYGO'NUN OLAY AÇIKLAMALARI


Son günlerde açıklamalarıyla dikkat çeken Rodrygo için ise “Ballon d'Or seçiminde ona yeterince değer verilmedi ve bundan dolayı üzgün olduğunu anlıyorum çünkü o, şüphesiz ilk 30'un arasında olmayı hak etmişti.  Geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde City'ye karşı iki maçta da gol atarak her zaman çok önemli olduğunu gösterdi. Sözlerini anlıyorum. Bizim için birçok pozisyonda oynayabilen ve her zaman yüksek performans sergileyen bir oyuncuya sahip olma fırsatına sahip olduğumuz için şanslıyız." değerlendirmesini yaptı.

"Rodrygo'nun kendisini her zaman Bellingham, Vinicius veya Mbappé ile karşılaştırmaya çalışmasından mı endişeleniyorsunuz?" şeklindeki soruya ise "Kendisini bu oyuncularla kıyaslamak onun için bir motivasyon. Benim için hepsi aynı öneme sahip. Ben bir sorun görmüyorum ve o da bana bu konuda bir sorunu olduğunu söylemiyor çünkü bu konuyu benimle hiç konuşmadı.” dedi.