Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'le soyunma odasındaki konuşması ortaya çıktı

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Mallorca maçında süre alamayan milli futbolcu Arda Güler'le soyunma odasında özel bir görüşme gerçekleştirerek, "Bugün senin günün değilmiş ama yakında sıra sana da gelecek" dedi.

Son Güncelleme:

İspanya La Liga'nın 19. haftasında Real Madrid, sahasında Mallorca'yı 1-0 mağlup ederek puanını 48 yaptı ve liderliğini sürdürdü.

Uzun süre sonra maç kadrosuna alınan milli futbolcu Arda Güler, karşılaşmada süre alamadı.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, maç sonu düzenlenen basın toplantısında Arda Güler'in sakatlıktan çıktığını ve yeniden sakatlanmaması için acele etmek istemediklerini söyledi.

Milli yıldızın uzun yıllar Real Madrid'de olacağını ve ona güvendiklerini söyleyen Ancelotti, "Arda Güler, yakında süre almaya başlayacak. Arda çok genç, daha 18 yaşında. O, Real Madrid'in bugünü ve geleceği. Şu anda çok rahat durumda ve döndüğü için çok mutlu. Ona güveniyoruz. Burada uzun yıllar olacak, 1-2 maç oynamamasının ne önemi var? Cumartesi günü oynanacak Arandina maçında bugün oynamayan oyuncular oynayacak." ifadelerini kullandı.

ANCELOTTI ARDA GÜLER'LE ÖZEL GÖRÜŞTÜ

Defensa Central'in haberine göre; İtalyan çalıştırıcı, maç sonunda Arda Güler ile soyunma odasında özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Ancelotti bu görüşmede Arda'ya "Oynamayı hak etmiştin. Bugün senin günün değilmiş. Ama yakında sıra sana da gelecek. Bernabeu çimlerinde ısınmaya çıktın ve çok kısa süre içerisinde sahaya da çıkacaksın" dedi.

Haberde Ancelotti'nin doktorlardan Arda Güler'i kısa süre içerisinde sınırlı dakikalarla Arda'yı oynatmaya başlayacağı notu düşüldü.

Sonraki Haber