Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'i görmezden gelmesi kıyameti kopardı

Real Betis maçında ilk 11'de oynaması beklenirken süre bile verilmeyen Arda Güler'in maçın bitiş düdüğüyle asık bir suratla soyunma odasına gitmesinin ardından İspanya'da kıyamet koptu.

Son Güncelleme:

Hakemin bitiş düdüğünü çalmasının ardından Arda Güler doğrudan tünele gitti, galibiyet kutlamalarına katılmadı.

Arda Güler için bu günler iyi zamanlar değil. Real Madridli oyuncu sezon başında da arka planda yer alıyor. Türk oyuncu, dakikaları olduğu her an iyi performans sergilemesine rağmen Carlo Ancelotti için tartışmasız bir ilk on bir oyuncusu kabul edilmiyor. Real Betis maçında olduğu gibi kenarda unutuluyor. 

Mbappé, Vinicius ve arkadaşları parlarken Güler hak ettiği halde sahaya çıkmadı. Yerine gelenler Brahim, Endrick, Modric ve Fran García idi. Hakemin bitiş düdüğünü çaldıktan sonra Arda Güler, diğer takım arkadaşlarıyla birlikte galibiyeti kutlamaya kalmadı. Yedek kulübesindeki takım arkadaşları başlangıç ​​oyuncularını tebrik ederken yüzünü asarak doğrudan soyunma odasına gitti. Bernabéu'da bu görüntü gözden kaçmadı.

Sosyal medyada haykıran Real Madrid taraftarları Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'le haksızlık yaptığını binlerce paylaşımla dile getirdi.

Sonraki Haber