Carlo Ancelotti yine yan çizdi: Mallorca maçında takımda değişiklik olabilir de olmayabilir de!

İtalyan Teknik Direktör Carlo Ancelotti, Real Madrid'in Mallorca ile oynayacağı maç öncesi bir basın toplantısı düzenledi.

Son Güncelleme:

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelottti, "Yarın lig başlıyor. Şampiyonluğumuzu korumayı umuyoruz. Mallorca'nın yeni bir teknik direktörü var ve çok yetenekli. Kazanmak için savaşmamız gerekecek" dedi.

İtalyan teknik adam, "Bu sezon kaç maç oynayacağımız hala bilinmiyor. Kulüpler Dünya Kupası halen net değil. Tüm maçlarda elimizden geleni yapacağız." dedi.

Ancelotti Rodrigo'nun takıma çok katkıda bulunduğunu belirtirken "Varşova'da 4-4-2 oynarken hatta çok iyi çalıştı. Bu işe odaklandığında çok iyi yapıyor. İstatistikler de onun oyunca savunma ve hücumda çok katkı yaptığını söylüyor" diye konuştu.

Bellingham'ın sol merkezdeki pozisyonunun değişmediğini belirten Ancelotti, "Bazen topu almak için geri geliyor. Ancak hücumdaki görevi değişmedi" derken yarın takımda bazı değişikler olabilir, olmayadabilir değerlendirmesinde bulundu.

Stoper konusunda bir planları olmadığını belirten Ancelotti, ALabana'nın iyi bir şekilde geri döneceğini düşündüğünü belirtirken bu mevkide oynatabilecekleri genç stoperlerin de olduğunu da söyledi.

Ancelotti, Kroos'suz ilk resmi maçın iyi geçtiğini anlatırken "Kroos'u her zaman özleyeceğiz. O özel bir oyuncuydu. Onun yerine başka birini bulmak imkansız, uyum sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Mbappe'nin kendini rahat hissetmesi için herkesin elinden geleni yaptığını belirten Ancelotti, "Olağanüstü bir yetenek, uyum sağlaması için çabalıyoruz. Alçakgönüllü ve çok ciddi bir oyuncu, o da iyi başladı" dedi.

Sezonun çok uzun geçeceğine, oyuncuların dinlenmesi gerektiğini belirten Ancelotti, "Sağlık personeliyle bazı haftalarda bir oyuncunun oynamaması ve ailesiyle birlikte zaman geçirmesi konusunu değerlendiriyoruz" diye konuştu.

Sonraki Haber