Carlo Ancelotti: "Bizim de Arda Güler'imiz var!"

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Barcelona maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında Real Madrid'in genç yeteneklerini değerlendirirken Arda Güler'den de bahsetti.

Son Güncelleme:

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Barcelona maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İtalyan hoca, Barcelona'nın genç yıldızlarıyla ilgili soru üzerine, "Yamal çok tehlikeli bir kanat oyuncusu, Fermin de öyle" dedi.

"Onlar gelecekleri olan gençler" diyen Ancelotti "Aynı zamanda Real Madrid'in de çok iyi gençleri var. Bellingham çok genç, Vinicius çok genç, Arda Güler çok genç, Tchouameni çok genç, Camavinga da öyle" diye konuştu.

Ancelotti, "Bazen genç oyuncularımız olduğunu unutuyoruz. Real Madrid'in altyapısında da çok sayıda gelecek vadeden genç oyuncu olduğunu unutuyoruz" dedi.

Barcelona ile oynayacakları El Clasico hakkında da konuşan Ancelotti, "Motivasyonumuz yüksek çünkü bu çok önemli bir maç. Tüm Clasico'lar özeldir. Bu sezon ilk kez oynayacağız ancak ligde daha yarışmacı bir sezon olduğu için daha fazla zor maç oynayacağız. İyi hazırlandık ve harika bir maç çıkaracağımıza dair umudum yüksek" dedi.

Bellingham'ın iyileştiğini ve maçta görev yapacağını belirten Ancelotti, "Oyuncularım Clasico'nun ne olduğunu çok iyi biliyor. Herkesin izlediği bir maç, dünyanın en önemli maçlarından biri" diye konuştu.

Maçın değerinin 3 puan olduğunun altını çizen Ancelotti, "Sezon çok uzun ve bu maçın belirleyici olacağını söylemek için çok erken. Girona ve Atletico Madrid gibi takımlar da iddialı. Lig sonuna kadar oldukça rekabetçi bir yarış olacak" şeklinde konuştu.

Sakatlığını atlatan Arda Güler, takımla çalışmalara başladı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber