Carlo Ancelotti Arda Güler'den hiç bahsetmedi, "Acı çekmemiz gerektiğini biliyoruz"

La Liga'da yarın akşam Santiago Bernabeu'da Alaves'i ağırlayacak Real Madrid'de Carlo Ancelotti maç öncesi bir basın toplantısı düzenledi. İtalyan Teknik Direktör, yine ser verip sır vermedi.

Son Güncelleme:

Carlo Ancelotti, La Liga'nın 7. haftasında Alaves'le yarın akşam oynayacakları maç öncesi bir basın toplantısı düzenlendi.

Ancleotti, "Hedefimiz her zaman aynı. İyi bir dinamiğe sahip olmaya başladık ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Kazanmak için mücadele etmemiz ve acı çekmemiz gerektiğini göz önünde bulunduruyoruz. Her oyunda daha iyisini yapacağız" dedi.

İtalyan teknik adam Espanyol karşısında ilk 11'de yer almayan Rüdiger, Vinicius ve Mendy'nin bu maçta görev yapma ihtimallerinin yüksek olduğunu söyledi.

Sakatlanan Bellingham ve Carvajal'in durumlarına da değinen Carlo, "Bellingham korumayla oynamaya hazır ve oynayacak. Carvajal ise darbenin etkisinden kurtulamadı. Birkaç güne daha ihtiyacı var" diye konuştu.

Aldığı kısa sürelerde harika işler çıkaran Brezilyalı golcü Endrick'i de değerlendiren Ancelotti, "Son maçta sağ kanatta kanat oyuncusu gibi görev yaptı. İyi iş çıkardı, motive oldu ve çalışıyor. Kanatta da oynayabilen bir hücumcu" derken ilk 11'de oynayıp oynamayacağına dair işaret vermekten kaçındı.

İtalyan, Camavinga'nın perşembe gününden itibaren takımla çalışmalara başlayacağını da sözlerine ekledi. 

Ancelotti, Mbappe'nin Alaves karşısında dinlendirilip dinlendirilmeyeceği yönündeki soruya, "Yarın göreceksiniz ama bazı rotasyonlar olacak" yanıtını verdi.

Ceballos'un iyileşmeye başladığını ve doğru yolda olduğunu belirten Ancleotti, Real Madrid'le 300. maçına ulaşmasıyla ilgili olarak "Madrid'e koçluk yapma şansına sahip oldum. Şanslıydım. Bunu 300 kez yapmak, bir mucize değil ama neredeyse öyle" yorumunda bulundu.

Real Madrid'in bu sezon tüm resmi maçlarda attığı 18 golün 17'sini ikinci yarılarda atmasıyla ilgili ise, "İkinci yarıda rakipler savunma temposunu ve yoğunluğunu düşürüyor. Bu çok çarpıcı bir istatistik" dedi.

Sonraki Haber