CANLI İZLE Atalanta - Real Madrid

Atalanta - Real Madrid maçı canlı izle. Atalanta ile Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında karşı karşıya geliyor. Saat 23:00'te başlayan Atalanta - Real Madrid müsabakası Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebiliyor.

Son Güncelleme:

Atalanta - Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında karşı karşıya geliyor. 

Atalanta - Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00'te başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. 

Atalanta - Real Madrid Canlı İzle

Atalanta - Real Madrid maçı Digitürk platformunda Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebiliyor.

İki takım daha önce hiç karşılaşmadı.

Atalanta ligdeki son maçında Napoli'yi 4-2 yenerken Real Madrid ise Valladolid'i 1-0 mağlup etti.

Atalanta - Real Madrid iddaa oranları

Gewiss Stadyumu'nda oynanacak maç öncesi İddaa Risk Yönetimi Atalanta'nın galibiyetine 2.00, beraberliğe 3.20, Real Madrid'in galibiyetine ise 2.50 oran veriyor.

Maç öncesi detaylar

İtalyan takımlarına konuk olduğu son beş Şampiyonlar Ligi maçını da kazanan Real Madrid, daha önceki 16 ziyaretinden sadece üç galibiyetle dönebilmişti.

Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına çıktığından bu yana 10+ kafa golü, 10+ sağ ayak golü ve 10+ sol ayak golü atmayı başaran iki oyuncudan biri, Real Madrid forveti Karim Benzema (diğeri Cristiano Ronaldo). Kupa 1'in eleme turlarında çıktığı son altı maçta beş gol atan Fransız santrfor, daha önceki 18 karşılaşmada tek gol kaydedebilmişti.

Atalanta'nın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 15 maçtan da golsüz eşitlik çıkmazken; bu karşılaşmalarda taraflar toplam 53 gol kaydetti (Atalanta 27-26 Rakipler).

Sonraki Haber