Çağlar Söyüncü attı; Leicester City, Manchester United'ı 4-2 mağlup etti

İngiltere Premier Lig'in 8. haftasında milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün formasını giydiği Leicester City, sahasında Manchester United'ı 4-2 mağlup ederken Çağlar da attığı golle galibiyette büyük pay sahibi oldu.

Son Güncelleme:

Leicester City, King Power Stadyumu'nda Manchester United'ı konuk etti.

Manchester United'ın 19. dakikada Mason Greenwood ile bulduğu gole Leicester City 31. dakikada Youri Tielemans'ın golüyle karşılık verdi ve mücadelenin ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda oyunun hakimi olan Leicester City, 78. dakikada milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü'nün attığı golle 2-1 öne geçti. Golden 4 dakika sonra Marcus Rashford'un golüne engel olamayan Leicester City, panik yapmadı ve 83. dakikada Jamie Vardy ve 90. dakikada Patson Daka ile iki gol daha bularak sahadan 4-2 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından ligde 4 maç sonra galip gelen Leicester City 11 puana yükseldi. Galibiyet hasreti 3 maça çıkan Manchester United ise 14 puanda kaldı.

Premier Lig'in 9. haftasında Leicester City deplasmanda Brentford ile karşılaşacak, Manchester United ise Liverpool'u konuk edecek.

Sonraki Haber