Burhan Can Terzi: Galatasaray orta sahaya 6 numara arıyor, tarife uyan isim...

Haber Global Spor Yorumcusu Burhan Can Terzi, Galatasaray'a transfer söylentileri hala devam eden Paredes'le ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Son Güncelleme:

Haber Global'de yayınlanan Kontra Transfer programında Paredes'le ilgili değerlendirmelerde bulunan Terzi, "Galatasaray hem temposu yüksek hem süpürücü özelliği olan bir orta saha istiyor. Kerem Demirbay gerçekleşti. Yerli statüsünde de avantaj. Berkan 8 oynayabiliyor, Oliveira oynayabiliyor, ihtiyacı olan defansif özellikli. Paredes bu tarife uyuyor" dedi.

Terzi, "Galatasaray ile Paredes istekleri arasında makas vardı. Erden Bey, bu şartlarda gündemimizde olması mümkün değil fikrindeydi. Teknik heyetin en çok beğendiği oyuncuların ise başında geliyor. Galatasaray teklifini yenilemiş olabilir bu süreçte" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe'den Galatasaray'a olay U-19 göndermesi: Bakın bu sefer kimler geldi? Arda Güler, Ancelotti'nin kendisine söylediği o sözleri ilk kez açıkladı Joselu: Arda Güler elimizdeki bir elmas Derbi galibiyetini sarı-lacivertli taraftarlar Bağdat Caddesi'nde kutladı Derbi galibiyeti sonrası Fenerbahçe'ye Samandıra'da coşkulu karşılama Galatasaraylı taraftarlar Florya'ya akın etti: Derbi yenilgisi sonrası takıma moral verdiler