Burhan Can Terzi: Çok yakın zamanda Ramos KAP'ı bekliyorum, iki senelik maliyeti...

Haber Global Spor Yorumcusu Burhan Can Terzi, Galatasaray'ın Sergio Ramos girişimlerine ilişkin flaş bilgiler verdi. "KAP çok yakın" diyen Terzi, Ramos'un 1+1 yıllık sözleşmesinin olası maliyetini de açıkladı.

Son Güncelleme:

Galatasaray, Sergio Ramos transferinde Molde maçını bekliyor. Haber Global Spor Yorumcusu Burhan Can Terzi, Ramos transferine ilişkin elindeki son bilgileri canlı yayında aktardı.

Terzi'nin açıklamaları şöyle:

"Molde ile ikinci maç bekleniyor. Böyle oyuncular garanti olsun istiyor. Ramos şansa bırakmak istemiyor. Galatasaray ve Beşiktaş'ın görüştüğü tekliflerin çok üstünde teklifler de geldi Ramos'a. Galatasaray 6 milyon euro koydu masaya. 1+1'de de okeyleşildi. Ben Molde maçından sonra kalan günlerin birinde Ramos'un resmi kanallardan da en düşük ihtimalle, resmi kanallardan mesajla Ramos'un gölgesini görmeye başlayacağız. Çok yakın zamanda KAP bekliyorum. İki senelik maliyetinin 12-13 milyon euro civarında olmasını bekliyorum. Nelsson'un da satışı bana sürpriz olmayacak."

Kaynak: Haber Global TV

19 Mayıs'a özel BMU Motokros Şampiyonası heyecanı sona erdi Arda Güler, Jude Bellingham'ı gol kralı yapacak! Yıldırım-Koç tekrar karşı karşıya! Fatih Demirkol'dan çarpıcı tespit Fenerbahçe taraftarı tercihini yaptı: Aziz Yıldırım mı, Ali Koç mu? Aziz Yıldırım'dan Jose Mourinho ile ilgili 'maaş' haberlerine tepki: "Sana ne!" "Rambo Okan" Aziz Yıldırım'ı beklerken bayıldı