Bundesliga şampiyonu Bayer Leverkusen Ferdi Kadıoğlu'nun peşinde

Almanya Bundesliga'da sezonu şampiyonlukla tamamlayarak ses getiren Bayer Leverkusen'in Fenerbahçe'nin milli yıldızı Ferdi Kadıoğlu ile ilgilendiği belirtildi.

Son Güncelleme:

Stefan Kuntz döneminde A Milli Takım'da görev yapan teknik direktör Kenan Koçak, Radyospor'a yaptığı açıklamada Bayer Leverkusen'in Ferdi Kadıoğlu'yla ilgilendiğini açıkladı.

119 yıllık kulüp tarihinde ilk kez bu sezon şampiyonluğa ulaşan Bayer Leverkusen, önümüzdeki transfer dönem için çalışmalara başladı.

Xabi Alonso'nun ekibinin Fenerbahçe'nin milli yıldızı Ferdi Kadıoğlu için yaptığı araştırmalar kapsamında Kenan Koçak'tan bilgi aldığı öğrenildi.

Kenan Koçak, Bayer Leverkusen'in Ferdi Kadıoğlu'na ilgisini şu sözlerle değerlendirdi:

"Alman kulüpleri çok organize çalışırlar. Transferini düşündükleri futbolcularla ilgili çok iyi araştırma yaparlar. Bayer Leverkusen beni aradı Ferdi Kadıoğlu'nu sordu. 'Alabilirseniz tebrik ederim. Ferdi Kadıoğlu, Leverkusen'de oynayabilecek bir oyuncu' dedim."

20 milyon euro piyasa değeri bulunan Ferdi Kadıoğlu bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 47 karşılaşmada 3 gol - 5 asistlik performans sergileyerek istikrarlı bir görüntü çizdi.

Sonraki Haber