Brezilya Milli Takımı'ndaki yıldız isimleri bekleyen büyük tehlike! Devlet Başkanı Lula açıkladı

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva, milli takımın son durumu ve 'Sambacılar'ın oyuncu tercihleri hakkında çarpıcı bir yorumda bulundu. Lula'nın milli takım yorumu ülkede tartışmaları da beraberinde getirdi.

Son Güncelleme:

Kadrosunda Vinicius Jr., Rodrygo, Raphinha, Endrick, Martinelli, Ederson gibi yıldız isimleri bulunduran Brezilya Milli Takımı'nın kadrosu ve oyuncu seçimleri hakkında ilginç bir yorum yapıldı.

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva, milli takımdaki oyuncuların Brezilya'da top koşturan isimler arasından seçilmesi gerektiği yönünde görüş bildirdi.

Lula da Silva konu hakkında yaptığı açıklamada, "Yurt dışında oynayan futbolcular Brezilya'da oynayanlardan daha iyi değiller. Yurt dışında oynayan Brezilyalı futbolcular arasında Garrincha ve Romario gibi yetenekli isimler yok. Sadece henüz kendini ispat edememiş genç oyuncular var.

Brezilya'da oynayan futbolcular da onlarla aynı kalitede. Milli takım kadrosunu Brezilya'da forma giyen isimlerden oluşturmalıyız" yorumunu yaptı.

Lula'nın bu yorumunun ardından Avrupa'nın önemli kulüplerinde forma giyen Brezilyalı yıldızlara milli takım kapısının kapanabileceği ifade edildi.

Sonraki Haber