"Bırakın gideyim", Galatasaray Brezilya takımını karıştırdı!

Fluminense, Jhon Arias için gelen tekliflerin hepsini reddetti. En çok ısrar eden takım Galatasaray'dı. Oyuncu da Avrupa'ya gitmek istiyordu.

Son Güncelleme:

Brezilya basınında yer alan haberlere göre Galatasaray'ın son teklifinin de reddedilmesinin ardından Jhon Arias ile kulübü Fluminense arasında sorunlar yaşanıyor.

Copa America'da Kolombiya'yı finale taşıyan oyuncu Fluminense'nin Copa Libertadores ve ligdeki en büyük umudu durumunda.

Oyuncunun çok formda olması nedeniyle Avrupa kulüpleri Fluminense'yi rahat bırakmıyor. Ancak kulüp kararında ısrarlı. Jhon Arias ise transferine izin verilmemesinden dolayı üzgün.

Kolombiyalı futbolcu, kulübünün kolaylık sağlamaması nedeniyle tepki gösterdi. Aralık ayına kadar gitmesine izin verilmeyen Arias'ın yönetime "Bırakın gideyim" dediği ancak yönetimin geri adım atmadığı öğrenildi.

Aslında kulüplerin teklifleri Fluminense'nin istediği düzeydeydi, ancak Brezilya ekibi her teklife daha fazlasını isteyerek yanıt verdi.

Bu durum da Arias'ı kızdırdı. Oyuncu yönetimi suçladı. Çünkü 10 milyon euro ve üzeri tekliflerde gidişine izin verileceğine dair kendisine söz verilmişti.

Galatasaray'ın yanı sıra Zenit ve Girona'dan da teklif alan oyuncu bırakılmayacaksa maaşının bu teklifler seviyesine getirilmesini talep etti.

Sonraki Haber