Bir döneme damgasını vuran yıldız futbolcu hayatını kaybetti

Eski Arsenal ve Dundee futbolcusu Fabian Caballero, futsal maçında fenalaşarak 46 yaşında vefat etti. Paraguay doğumlu Caballero, İngiltere ve İskoçya'daki futbol kariyeriyle tanınan bir isimdi.

Son Güncelleme:

Eski Arsenal ve Dundee futbolcusu Fabian Caballero, 46 yaşında yaşamını yitirdi. Paraguay doğumlu olan ve mücadelesiyle tanınan forvet oyuncusu, 1998 yılında Arsene Wenger tarafından Arsenal'a transfer edilmiş ancak 'Topçular' formasıyla sadece üç maçta görev alabilmişti.

Kariyeri boyunca Nicolas Anelka, Nwankwo Kanu ve Dennis Bergkamp gibi yıldızların önünde forma şansı bulamayan Caballero, Paraguay'a geri dönerek Atletico Tembetary takımına katılmıştı. Ancak İngiltere'ye dönüş yaparak, İskoç ekibi Dundee’ye transfer olan Caballero, burada geçirdiği beş sezon boyunca taraftarların sevgilisi haline geldi.

Özellikle 2003 yılında finalde Rangers’a karşı kaybettikleri İskoçya Kupası maçında kazandığı ikincilik madalyasıyla Dundee tarihine adını yazdırdı.

Dundee Kulübü tarafından yapılan açıklamada, "Dundee Futbol Kulübü olarak eski oyuncumuz Fabian Caballero’nun vefatını öğrenmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Fabian, 2000 yılında aramıza katılmış ve kısa sürede taraftarların gözdesi olmuştur. Onu her zaman özlemle anacağız" ifadelerine yer verildi.

Sonraki Haber