Beşiktaş'tan 1.97'lik dev santrfor hamlesi!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, İngiltere Premier Lig'e veda eden Burnley'nin Hollandalı santrforu Wout Weghorst için resmi temaslara başladı.

Son Güncelleme:

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kazandı.

Larin ve Batshuayi ile yollarını ayıran, Güven Yalçın'la da henüz anlaşma sağlayamayan Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde kadrosuna en az 2 golcü takviyesi yapması bekleniyor.

Adam Buksa'yı Fransız kulübü RC Lens'e kaptıran, Alexander Sörloth ve Jordy Caicedo transferlerini ise henüz sonuçlandıramayan Beşiktaş, alternatif isimler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Trtspor'un haberine göre, Beşiktaş, İngiltere Premier Lig'de küme düşen Burnley’nin Hollandalı pivot santrforu Wout Weghorst için resmi temaslara başladı. Siyah beyazlıların kiralık olarak kadrosuna katmak istediği 1,97’lik dev golcü Championship'te oynamayı düşünmediği için takımından ayrılmak istiyor.

Weghorst, geride bıraktığımız 2021-2022 sezonunun devre arasında 14 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Wolfsburg'dan Burnley'e transfer olmuştu.

Burnley'de 20 maça çıkan Weghorst, 2 gol - 3 asist'lik performans sergiledi. Weghorst, Wolfsburg kariyerinde ise 144 maçta 70 gol atıp 22 de asist üretmişti.

Öte yandan Wout Weghorst'un kişisel Instagram hesabından hem Beşiktaş'ı hem de Fenerbahçe'yi takip ettiği ortaya çıktı.

Kaynak: Diğer

Sonraki Haber