Beşiktaş'tan Mert Çetin atağı

Stoper bölgesine yerli oyuncu takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş, Hellas Verona'da forma giyen milli oyuncu Mert Çetin için devreye girdiği iddia edildi.

Son Güncelleme:

Verona'nın yerel gazetelerinden L'Arena'da yer alan habere göre; Düzenli forma giymek istediği için Hellas Verona'dan ayrılmak isteyen Mert Çetin'e, stoper bölgesine yerli oyuncu takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş talip oldu.

Siyah-beyazlıların İtalyan temsilcisine 1.5 milyon Euro teklif yapmaya hazırlandığı iddia edilirken, takımda düşünülmeyen oyuncunun transferinin kısa süre içinde tamamlanabileceği belirtildi.

Mert Çetin'in İtalyan ekibiyle 3 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaş savunma hattı için İstanbulspor'dan Emrecan Uzunhan ve Çaykur Rizespor'dan Emirhan Topçu için de görüşmelerini sürdürüyor.

MERT ÇETİN'İN KARİYERİ

1 Ocak 1997'de Ankara'da dünyaya gelen ve futbola Gençlerbirliği alt yapısında başlayan Mert Çetin, 2019 yazınca 4.3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Roma'ya transfer oldu.

Ertesi sezon 8 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonuyla Hellas Verona'ya kiralanan Mert Çetin, geride bıraktığımız 2021/22 sezonunun ikinci yarısında kiralık olarak Kayserispor forması giymişti.

A Milli Takım formasını 2 kez sırtına geçiren Mert Çetin, geçtiğimiz sezon 16 resmi maçta forma giydi ve 1 gol kaydetti.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber