Beşiktaş'tan Amad Diallo ve Eric Bailly atağı

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Manchester United'ın Fildişili stoperi Eric Bailly ve Fildişili kanat oyuncusu Amad Diallo'yu gündemine aldı.

Son Güncelleme:

İngiliz muhabir Jonas Hen Shrag'ın haberine göre; Manchester United'ın kiralık listesine koyduğu 20 yaşındaki Fildişili kanat oyuncusu Amad Diallo ve satış listesine koyduğu Eric Bailly için Beşiktaş devreye girdi.

Siyah-beyazlıların iki futbolcunun da menajerliğini yürüten Michaël N'Cho ile görüşmelere başladığı ve hem Diallo'yu hem de Bailly'yi kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Bailly ile Beşiktaş'ın yanı sıra Fenerbahçe, Galatasaray, Marsilya, Monaco, Valencia, West Ham, Milan ve Roma'nın; Diallo ile Beşiktaş'ın yanı sıra Blackpool, Sunderland, Anderlecht ve Sampdoria gibi kulüplerin ilgilendiği kaydedildi.

AMAD DİALLO'NUN KARİYERİ

Futbola Atalanta altyapısında başlayan Diallo, 2020/2021 sezonunun devre arasında 21 milyon Euro karşılığında Manchester United'a transfer oldu. Kırmızı Şeytanlar'da 9 maça çıkan Diallo, 1 gol - 1 asist üretti.

Geride kalan 2021/2022 sezonunun devre arasında Glasgow Rangers'a kiralanan Diallo 13 maçta 3 gol kaydetti.

ERİC BAİLLY'NİN KARİYERİ

Futbola Espanyol altyapısında başlayan Bailly, 2014/2015 sezonu devre arasında 5.7 milyon Euro karşılığında Villarreal'e, 2016/17 sezonu başında ise 38 milyon Euro karşılığında Manchester United'a transfer oldu.

28 yaşındaki tecrübeli savunmacı kulüp düzeyinde bugüne dek 3 farklı takım formasıyla toplamda 165 maça çıktı ve 2 gol - 2 asist üretti. Bailly bu maçlarda 36 sarı kart ve 5 de kırmızı kart gördü.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber