Josef de Souza'ya Galatasaray'dan teklif gelirse...

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza istikrarlı performansının yanı sıra Türkiye'ye karşı olan sevgisiyle de dikkat çekiyor. Yeni sezon için açıklamalarda bulunan de Souza, Galatasaray'dan teklif gelirse ne yaparsın sorusuna da yanıt verdi.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Yeni sezon öncesinde kaptanlık pazubandını alan Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza, siyah-beyazlı ekibin Avusturya kampında Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

Yoğun bir kamp döneminden geçtiklerini belirten Josef, bu çalışmanın meyvesini sezon içinde alacaklarını söyledi. Herkesin gerekli fedakarlığı gösterdiğine dikkat çeken tecrübeli futbolcu "Çok çalışıyoruz. Ben kariyerimde futbola oynamaya başladığımdan beri hiçbir hazırlık kampında bu kadar fazla idman yaptığımı, çalıştığımı hatırlamıyorum ki bu çok iyi bir şey. Gerek hocalarımız gerek futbolcular hepimiz fedakarlık yapıyoruz. Bu fedakarlığın, çok çalışmanın, yoğun çalışmanın meyvesini de sezon başlayınca alacağımızdan hiçbir şüphemiz yok. Şu an takımla beraberiz. Yeni arkadaşlarımızda geliyor. Bazı arkadaşlarımız da gelecektir aramıza. Birbirimizi iyi tanıyoruz. Birbirimizle vakit geçiriyoruz ve idmanlarda iyi çalışıyoruz. Dediğim gibi meyvesini de alacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA