This browser does not support the video element.

Beşiktaş'ın cezasını kaldırdığı minik Ömer Doruk'tan siyah-beyazlılara yanıt: "Konyaspor maçında görüşmek üzere"

Beşiktaş'ın 2 maç izleme cezasını kaldırdığı ve seremoni daveti yaptığı minik taraftar Ömer Doruk siyah-beyazlı kulübün davetine yanıt verdi. Görüntülü olarak yanıt veren Ömer Doruk, "Konyaspor maçında görüşmek üzere" dedi.

Son Güncelleme:

Beşiktaş'ın ailesiyle görüşerek aldığı 2 maç izleme cezasını kaldırdığı ve Konyaspor maçında futbolcularla birlikte sahaya çıkması için davet ettiği minik taraftar Ömer Doruk'tan siyah-beyazlı kulübü yanıt gecikmedi. Arka planda "Beşiktaş'ım Sevmişiz Seni" müziğiyle video mesaj paylaşan Ömer Doruk, "Beşiktaş Kulübü'ne çok teşekkür ediyorum. Konyaspor maçında görüşmek üzere" dedi.

NE OLMUŞTU?

Gaziantep FK ile Kalyon Stadyumu'nda oynanan maçta son saniyede yediği golle 1-1 berabere kalmasına sinirlenen minik taraftar Ömer Doruk, evindeki yastıkları sağa sola fırlattığı görüntüleriyle sosyal medyada gündem olmuş ve annesinden 2 maç izleme cezası almıştı. Aldığı cezayı yine bir video ile kamuoyuna duyuran Ömer Doruk, cezasının kaldırılması ve takımının Konyaspor ile Lyon maçlarını için bir yol bulmaya çalışacağını açıklamıştı. Ardından Beşiktaş Kulübü sosyal medyada hızla yayılan videoları görüp minik Ömer'in ailesiyle irtibata geçerek 2 maçlık cezanın kaldırılarak Konyaspor maçına seremoni daveti yapmıştı.

Yok artık Melih Mahmutoğlu! "44 kere maşallah" dedirten performans Beşiktaş ceza aldığını açıklayan minik taraftarının yardımına koştu Özgecan cinayetinin üzerine başlamıştı, şimdi hedefi Avrupa şampiyonluğu Real Madrid'li Rodrygo kaşlarını aldırmamak için destansı bir mücadele verdi! Alperi Onar: "Kupayla başlamak hedeflerimizden bir tanesiydi" Garnier'den Süper Kupa açıklaması: "Mutlu sonuca ulaştığımız için memnunuz"