Beşiktaş'a fikstürde Avrupa ligi şoku, "Bu artık ayıptır ya!"

Avrupa Ligi'nde Türk takımlarının fikstürleri belli olurken Süper Lig maçlarıyla yaşanan çakışmalar dikkat çekti. Bundan en çok etkilenen kulüp ise Beşiktaş olacak.

Son Güncelleme:

İki organizasyonun fikstürleri karşılaştırıldığında Galatasaray'ın Avrupa Ligi maçı dönüşü 7 maçı iç sahada 1 maçı ise deplasmanda oynayacağı görülüyor. Galatasaray sadece son maç olan Ajax müsabakasından sonra deplasmana gidecek. 

Fenerbahçe ise 6 maçı iç sahada oynayacak, 1 maç bay geçecek, 1 maçı ise deplasmanda oynayacak. Sarı-lacivertliler sadece ilk maçları olan Saint-Gillousse karşılaşmasından  sonra Süper Lig'de deplasmanda mücadele verecek. 

Beşiktaş için ise durum çok farklı. Siyah beyazlılar Avrupa ligi dönüşünde 7 maçı deplasmanda oynayacak, 1 maçı ise bay geçecek. Kendi sahasında ise hiç maç oynamayacak. Beşiktaş'ın deplasmanlarından iki tanesi ise İstanbul'da oynanacak. 

Üç takım arasında Beşiktaş aleyhine oluşan bu dengesizlik tartışma yarattı.

TRT Spor'dan Fırat Günayer, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda bu konuya  dikkat çekerek "Bu saçmalık sadece Beşiktaşlıların değil, vicdanı olan her Türk futbolseverin derdi olmalı. Bu artık ayıptır ya" diyerek bu fikstüre tepki gösterdi.

Sonraki Haber