Beşiktaş, Ukraynalı orta saha oyuncusunu yakın takibe aldı

Beşiktaş, Dnipro-1 forması giyen Ukraynalı orta saha oyuncusu Oleksandr Pikhalyonok'u transfer gündemine aldı.

Son Güncelleme:

Ara transfer döneminde kadrosunu ofansif yönü kuvvetli bir orta saha oyuncusuyla güçlendirmek isteyen Beşiktaş için sürpriz bir iddia geldi.

Tribuna'ya konuşan futbolcu menajeri Kostiantyn Nesterenko; Beşiktaş'ın Dnipro-1'de forma giyen 26 yaşındaki Ukraynalı orta saha oyuncusu Oleksandr Pikhalyonok'u transfer etmek isteyen kulüpler arasında yer aldığını açıkladı.

Dnipro-1'in şu an şampiyonluk mücadelesi verdiğini hatırlatan Nesterenko, "Bu yüzden kulüp yönetimi, takımın sahadaki liderlerinden biri olan Pikhalyonok'la şu an için ayrılmak istemiyor. Yaz aylarında seçeneklerimizi değerlendireceğiz, bu konuda yönetimle anlaşmamız var. Mantıklı olan da bu, çünkü Dnipro-1 şu anda şampiyonluk için mücadele ediyor. Pikhalyonok için Türkiye'den Beşiktaş, İspanya'dan Girona, İtalya'dan Monza ve Yunanistan'dan Olympiakos bizimle temasa geçti. Ancak şu an için somut bir teklif yok, bu temaslar teklife dönüştüğünde daha detaylı konuşabiliriz." ifadelerini kullandı.

Dnipro-1'in üst düzey yöneticilerinden Vyacheslav Fridman, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Oleksandr Pikhalyonok için 6 milyon Euro bonservis bedeli istediklerini söylemişti.

Geçtiğimiz sezon 40 maçta 8 gol - 14 asistlik performans sergileyen Pikhalyonok, bu sezon ise şimdiye dek forma giydiği 23 maçta 4 gol - 5 asist üretti.

Pikhalyonok'un kulübüyle 1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Sonraki Haber