This browser does not support the video element.

Beşiktaş taraftarları otelin önüne gitti! Burak Yılmaz devreye girdi!

Dün akşam Bodo/Glimt'e 3-1 mağlup olarak Avrupa Konferans Ligi'nde gruptan çıkma şansını zora sokan Beşiktaş'ta taraftarlar takımın kaldığı otelin önüne giderek futbolculara tepki gösterirken, taraftarları sakinleştirme görevi siyah-beyazlı takımın teknik sorumlusu Burak Yılmaz'a düştü.

Son Güncelleme:

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Bodo/Glimt'e deplasmanda 3-1 mağlup olan ve 3. maçlar sonucunda 1 puanla grubun son sırasına demir atan Beşiktaş'ta taraftarın isyanı dinmek bilmiyor.

Karşılaşmanın kaybedilmesinin ardından siyah-beyazlı taraftarlar, takımın kaldığı otelin önüne giderek futbolculara tepki gösterdi. Beşiktaşlı taraftarları sakinleştirme görevini ise siyah-beyazlı takımın teknik sorumlusu Burak Yılmaz'a düştü.

TRT Spor muhabiri Mustafa Korkusuz'un kayda aldığı görüntülerde taraftarların tepkilerini sakince dinlediği görülen Burak Yılmaz, "Bak siz bir şey demeden söylüyorum, haklısınız. Tamam mı, haklısınız. Ayağınıza sağlık. Allah razı olsun. Haklısınız. Çocuklar 6 saat yol gidecek, onlar gitsin. Ne deseniz haklısınız. Ama rica ediyorum sakin olun. Polisi var bu işin. Sonuna kadar haklısınız. Ne deseniz haklısınız. İnşallah düzeleceğiz. Allah razı olsun. Allah'a emanet olun" ifadelerini kullandı.

Bu konuşmanın ardından Burak Yılmaz'ı kırmayan Beşiktaş taraftarları, otel önünden ayrıldı.

KÖTÜ SONUÇLAR VE TARAFTAR TEPKİSİ SEÇİM KARARI ALDIRDI!

Süper Lig'de 9 hafta sonunda lider Fenerbahçe'nin 11 puan gerisine düşen Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde de 3 maç sonunda 1 puanda kalarak gruptan çıkma şansını zora soktu.

Beşiktaş'ta üst üste alınan kötü sonuçların ardından gelen büyük taraftar tepkisi dinmeyince Başkan Ahmet Nur Çebi önderliğindeki Yönetim Kurulu, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı almıştı.

Beşiktaş'ta Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 10 Aralık Pazar günü yapılacak. 10 Aralık Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 17 Aralık Pazar günü gerçekleşecek.

HASAN ARAT: "İSTİFA EDİN, EN GEÇ 30 GÜN İÇİNDE SEÇİM YAPALIM"

Beşiktaş'ta daha önce başkanlığa aday olacağını açıklayan Hasan Arat, Bodo/Glimt deplasmanında alınan mağlubiyet sonrasında siyah-beyazlı yönetime istifa çağrısını yineledi.

Hasan Arat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Büyük Beşiktaş Camiası; 22 Ağustos'ta 'Beşiktaş'ın kaybedecek bir günü daha yok, seçime gidilmeli' dedik.

6 Ekim'de yönetim 'seçim kararı aldık' açıklaması yaptı, 'biz hazırız' dedik.

23 Ekim'de 55 gün sonraya seçim tarihi ilan edildi. İstifa eden yok. Teknik direktörümüz yok. Seçime 52 gün, 9 maç var.

Burada aslolan Beşiktaş sevgisi ve Beşiktaş'ın geleceğidir. İstifa edin, en geç 30 gün içinde seçim yapalım.

Beşiktaşlılar, bu yol artık bizim yolumuzdur."

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber