Beşiktaş, Süleyman Seba anısına oynanan maçta Sakaryaspor'u mağlup etti

Süper Lig'e verilen milli arada Beşiktaş, efsane başkanlarından Süleyman Seba anısına oynanan maçta Sakaryaspor'u 2-1 mağlup etti.

Son Güncelleme:

Sakaryaspor ile Beşiktaş, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada siyah-beyazlı kulübün onursal başkanı Süleyman Seba anısına özel maçta Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Sakaryaspor sahaya Cihan Topaloğlu, Oğuz Yıldırım, Donkor, Rotman, Bülent Uzun, Hasan Kılıç, Murat Cem Akpınar, Sinan Kurt, Roshi, Del Valle ve Kasongo 11'iyle çıktı.

Beşiktaş'ın 11'i ise Ersin Destanoğlu, Onur Bulut, Necip Uysal, Bailly, Umut Meraş, Onana, Tayfur Bingöl, Chamberlain, Yakup Arda Kılıç, Rebic, Emrecan Bulut'tan oluştu.

Her iki takımda sahaya Süleyman Seba tişörtü ile çıktı. Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı da maçı protokol tribününden takip etti.

Beşiktaş, 15. dakikada Rebic'in golüyle 1-0 öne geçti. Sakaryaspor, 20. Dakikada Kasongo ile skora eşitliği getirdi.

Beşiktaş, 33. dakikada Donkor'un kendi kalesine attığı golle 2-1 öne geçti. Siyah-beyazlılar, maçtan 2-1 üstünlükle ayrıldı.

"MÜTHİŞ BİR MAÇ OLDU"

Beşiktaş’ın 2-1’lik galibiyetiyle neticelenen maç sonrasında Beşiktaş’ın Teknik Direktörü Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu. Çalımbay, “Her şeyden önce beraber çok güzel günler yaşadığımız başkanım, benim başkanım onunla çok şampiyonluklar yaşadık. Allah rahmet eylesin tekrar. Ben buraya geldiğimde hazırlık maçı ararken yönetime söyledim. Başkanımızın anısına Sakaryaspor’la oynayalım dedik. Gayet iyi oldu hem başkanımızı andık hem de çok güzel bir hazırlık maçı yaptık. Gerçekten taraftarın da gelmesiyle müthiş bir maç oldu.

"HER AÇIDAN MÜKEMMEL GEÇTİ"

Özellikle ilk yarı bizim için çok değerliydi. Ondan sonra zaten bizim hem altyapıdan gelen arkadaşlarımıza baktık. Hem maçı eksiği olan arkadaşlarımızı oynattık. Onlar da gayet iyi şekilde oynadılar. Bizim için önemliydi. Antalya'ya gidemediğimiz için mutlaka böyle bir maç yapmamız gerekiyordu. Biz de Sakarya'yla yaptık. Her açıdan da mükemmel geçti. Biz hepsine çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Kaynak: AA

Sonraki Haber