Beşiktaş Omar Colley'i kiralık olarak istedi, ret yanıtı aldı

İtalya takımlarından Sampdoria'da forma giyen savunma oyuncusu Omar Colley için Beşiktaş tarafından yapılan kiralama teklifi kulüp tarafından reddedildi.

Son Güncelleme:

HABER GLOBAL DIŞ HABER - Beşiktaş'ın Omar Colley'i kiralama teklifi Sampdoria tarafından reddedildi.

İtalyan ekibi oyuncu satmak istediklerini belirterek Beşiktaş'tan 5 milyon euro bonservis bedeli talep etti. 

Öte yandan bir başka İtalyan kulübü La Spezia da Colley ile izleniyor. Spezia, Dimitris Nikolau'nun takımdan ayrılması durumunda Sampdoria'dan Colley'i bonservisiyle transfer etmeyi planlıyor. 

Le Repubblica'da yer alan habere göre Sampdoria kulübü Colley için gelen tüm teklifleri şu ana kadar reddetti. 

Omar Colley kimdir?

Gambiya vatandaşı olan 28 yaşındaki Omar Colley, İtalyan ekibi Sampdoria'da forma giyen bir savunma oyuncusudur. 1992 doğumlu Omar, 1 metre 91 santim boyunda. Transfermarkt verilerine göre 5 milyon Euro civarında bir piyasa değeri bulunan Gambiyalı savunma oyuncusu sol ayağına kullanıyor. 

Ülkesi Gambiya'da Wallidan formasıyla aktif kariyerinin ilk önemli adımlarını atan Omar, 2018 yılına kadar 5 farklı kulüpte boy göstermiştir. İsveç ekibi Djurgarden'daki performansı sonrası Belçika'nın yolunu tutarak, KRC Genk'e transfer olan Omar Colley, son olarak Sampdoria'nın transfer hamlelerinden biri haline gelmiş ve Temmuz 2018'de 8 milyon Euro bonservis bedeliyle İtalya macerasına başlamıştır.

Omar Colley'nin Sampdoria ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber