'Beşiktaş, Lorenzo Insigne'nin peşine düştü' iddiası

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın Napoli'de oynadığı dönemde efsane haline gelen ve şu anda MLS ekibi Toronto'da kariyerini sürdüren Lorenzo Insigne ile ilgilendiği iddia edildi.

Son Güncelleme:

Defans hattına Jonas Svensson ve Joe Worrall'ı ekleyen Beşiktaş, orta saha transferinde de rotayı İtalya'ya çevirmiş durumda.

Siyah-beyazlıların Roma'dan Renato Sanches, Fiorentina'dan Rolando Mandragora ile ilgilendiği iddia edilmişti. Beşiktaş'ın bu kez de kariyerini MLS ekibi Toronto'da sürdüren İtalyan milli futbolcu Lorenzo Insigne'nin peşine düştüğü belirtildi.

İtalyan basınından Tuttomercatoweb'de yer alan habere göre; Beşiktaş, Lorenzo Insigne için girişimde bulundu.

Beşiktaş, Mandragora için Fiorentina ile anlaşamazken Gagliardini transferinde de beklediğini bulamadı. Renato Sanches ismine odaklanan siyah beyazlı ekibin Kolombiyalı James Rodriguez için de kulübüyle görüşmelerini sürdürdüğü ancak bu transferin de pek olası görülmediği belirtiliyor.

Siyah-beyazlı ekip bu yüzden bir yandan da Toronto'da forma giyen eski Napoli kaptanı Lorenzo Insigne ile temasa geçti.

Kanada ekibiyle 2026 yılı haziran ayına kadar sözleşmesi olan İtalyan oyuncu daha önce Nottingham Forest'ın teklifini reddetmişti. Toronto'dan yüksek bir maaş alan futbolcu için Beşiktaş girişimlerini sürdürüyor.

2022 yılında kulüp efsanelerinden biri haline geldiği Napoli'den ayrılan Lorenzo Insigne MLS ekiplerinden Toronto'ya transfer olmuştu.

32 yaşındaki yıldız isim, geçen sezon Toronto'da toplamda 21 kez sahaya çıkarken 5 gol - 4 asistlik oyun ortaya koydu. Türkiye'de transfer 9 Şubat'ta kapanacak.

Sonraki Haber