Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan transfer açıklaması

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Fransız basınına yaptığı açıklamada kış transfer döneminde kadrodaki boşlukları dolduracaklarını belirtti ve kadro dışı kalan isimler için gelecek tekliflerin değerlendirileceğini söyledi.

Son Güncelleme:

Fenerbahçe derbisinden mağlup ayrılan ve ligde zirve yarışının gerisinde kalan Beşiktaş kadrosunu takviye etmek için ara transfer dönemini bekliyor.

Siyah-beyazlı kulüpte başkan Hasan Arat, Fransız basınından AFP'ye açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Başkanımız Hasan Arat, Futbol A Takımımızın durumu ile ilgili olarak merkezi Fransa’da bulunan uluslararası haber ajansı AFP’ye konuştu.

Arat, Avrupa’nın saygın yayın kuruluşları tarafından da yayınlanan demecinde, “Bir numaralı önceliğimiz daha iyi bir takım oluşturmak. Kış transfer döneminde kadromuzdaki boşlukları dolduracağız. Kadro dışı bırakılanlar oyuncular ile ilgili devre arasında iyi teklifler gelmesi halinde değerlendireceğiz.” ifadesini kullandı."

ANTALYA KAMPI İPTAL EDİLDİ

Beşiktaş Kulübü, Antalya'da yapılması planlanan devre arası kampının iptal edildiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın Antalya'da yapmayı planladığı beş günlük devre arası kampı, futbol takımları genel koordinatörümüz Samet Aybaba tarafından istenen verimin alınamayacağı düşüncesiyle iptal edilmiştir" denildi.

5 İSİM KADRO DIŞI BIRAKILMIŞTI

Beşiktaş Futbol Takımı'nda Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın kadro dışı bırakıldığı açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A takımımızdan 5 oyuncumuz kadro dışı bırakılmıştır. Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba; Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıklamıştır. Yeni kadro yapılanmasıyla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir" denildi.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber