Bertuğ Yıldırım için "Fırsatı kaçırdı" diyen Nihat Kahveci, Arda Güler'i örnek gösterdi: "Tecrübesiz tecrübeli"

A Milli Takım'ın Karadağ maçında ikinci yarı süre alan ancak performansı sönük kalan Bertuğ Yıldırım'a Nihat Kahveci'den Arda Güler tavsiyesi geldi. Bertuğ'un büyük bir fırsatı kaçırdığını ifade eden Kahveci, Arda Güler'in de iyi oynamasına rağmen baskı nedeniyle zaman zaman tercih hataları yaptığını belirterek Arda için "Tecrübesiz tecrübeli" değerlendirmesinde bulundu.

Son Güncelleme:

A Milli Futbol Takımı'nın 1-0 kazandığı Karadağ maçında ikinci yarı sakatlığı nedeniyle devam edemeyen Barış Alper Yılmaz'ın yerine santrafor olarak oyuna dahil olan Bertuğ Yıldırım, gösterdiği performansla sınıfta kaldı.

Haber Global ekranlarında yayınlanan "Kontra" programında Bertuğ'un performansını da değerlendiren Nihat Kahveci, genç santrafor için "Bana göre çok büyük bir fırsatı kaçırdı" dedi. Bertuğ'u değerlendirirken Arda Güler için de ayrı bir parantez açana Kahveci, Arda'nın bile Real Madrid'de kimilerine yaranamadığını belirtti.

Arda Güler'in iki maçta çok iyi bir futbol ortaya koyduğunu belirten Nihat Kahveci, Arda'nın çok fazla 2. bölgeye gelerek top almaya çalıştığı yönünde bir eleştiride de bulundu. Kendisinden beklentinin yüksek olması ve bunun üzerinde bir baskı oluşturduğunu belirten Kahveci, Arda Güler'in şu anki durumu için "Tecrübesiz tecrübeli" değerlendirmesinde bulundu.

Sonraki Haber