Bayern Münih, Galatasaray maçı kamp kadrosunu açıkladı! 5 eksik var

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. hafta maçında yarın Galatasaray ile İstanbul'da karşılaşacak olan Bayern Münih'in maç kadrosu belli olurken 5 önemli isim sakatlıkları sebebiyle mücadelede forma giyemeyecek.

Son Güncelleme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. maç haftasında Galatasaray ile Bayern Münih kozlarını paylaşacak.

Yarın RAMS Park'ta oynanacak mücadele 19.45'te başlayacak. Karşılaşmada İtalyan hakem Davide Massa düdük çalacak.

5 ÖNEMLİ EKSİK

Son antrenmanını Münih'te gerçekleştiren Bayern Münih maç kadrosunu açıkladı.

Alman ekibinde sakatlıkları bulunan Leon Goretzka, Serge Gnabry, Manuel Neuer, Dayot Upamecano ve Raphael Guerreiro İstanbul'a getirilmeyecek.

İşte Bayern Münih'in Galatasaray maçı kamp kadrosunda yer alan isimler:

Peretz, Ulreich, Min-Jae, De Ligt, Kimmich, Kane, Sane, Coman, Choupo-Moting, Davies, Sarr, Müller, Laimer, Tel, Mazraoui, Kratzig, Musiala, Pavlovic

MAÇ ÖNÜ RAPORU

Gruptaki ilk maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag ile İstanbul'da 2-2 berabere kalan Galatasaray, ikinci müsabakasında konuk olduğu İngiliz ekibi Manchester United'i 3-2 mağlup etti. Sarı-kırmızılı takım, grupta 4 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Bayern Münih ise ilk maçta sahasında Manchester United'ı 4-3, ikinci maçında da deplasmanda Kopenhag'ı 2-1 mağlup etti. Alman ekibi, grupta 6 puanla zirvede yer alıyor.

3. RANDEVU

Galatasaray ile Bayern Münih bugüne kadar resmi maçlarda 2 kez rakip oldu.

1972 yılında Şampiyonlar Ligi'nde oynanan bu maçlardan Alman ekibi 1 kez galip ayrılırken, 1 müsabakada da berabere sona erdi. Aslan 1 gol sevinci yaşarken, kalesinde ise 7 gol gördü.

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEKİ 119. MÜSABAKA

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında bugüne kadar 118 kez sahaya çıktı. Sarı-kırmızılılar, söz konusu müsabakaların 29’undan galibiyetle ayrılırken, 59 kez de kaybetti. 30 maç ise berabere sona erdi. Galatasaray, attığı 117 gole karşın, kalesini 201 gole kapatamadı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber