Barcelona'dan depremzedeler için bağış çağrısı

İspanyol devi Barcelona, dünya genelindeki taraftarlarına, Türkiye ve Suriye'deki depremlerden etkilenen depremzedeler için bağış yapma çağrısında bulundu.

Son Güncelleme:

Barcelona, depremzedeleri unutmuyor.

İspanyol ekibi sosyal medya hesabından oyuncuların ve teknik direktör Xavi'nin bulunduğu bir video paylaşarak, herkesi Türkiye ve Suriye için bağış yapmaya davet etti.

Bordo-Lacivertli ekibin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "FC Barcelona olarak tüm dünyaya çağrımızı yineliyoruz: Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için hemen bağış yapın" ifadelerine yer verildi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Türkiye'de 35 binin üzerinde vatandaşımız hayatını kaybederken, Suriye'de ise 5 binin üzerinde kişi hayata gözlerini yumdu.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe taraftarından Ali Koç istifa yürüyüşü Serhat Akın'ı ziyaret eden Mustafa Sarıgül: Seni herkes seviyor Arda Güler'den nefis asist, Carvajal'e sadece dokunmak kaldı Fenerbahçe Beko oyuncusundan skandal paylaşım Nihat Kahveci'den Jose Mourinho'ya sert eleştiriler Rafa Silva hepsini yok saydı, ne Cristiano Ronaldo'su kaldı ne Quaresma'sı!