Bamba Dieng'den Fenerbahçe'ye ret!

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin Marsilya forması giyen Senegalli golcü Bamba Dieng için transfer teklifinde bulunduğu ancak oyuncunun bu teklifi reddettiği iddia edildi.

Son Güncelleme:

8 Şubat'ta bitecek transfer dönemi öncesinde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, RMC Sport'un haberine göre, Marsilya'nın Senegalli forveti Bamba Dieng için transfer teklifinde bulundu. Ancak 21 yaşındaki genç golcü, sarı-lacivertlilerden gelen bu teklifi reddetti.

Dieng'in genç bir futbolcu olarak Türkiye'ye transferi şu aşamada riskli bulduğu, Marsilya'da kendini mutlu hissettiği ve sezon sonuna kadar takımda kalmaya karar verdiği belirtildi.

Birkaç İngiliz kulübünün talip olduğu belirtilen 21 yaşındaki golcü oyuncu için Marsilya'nın 10 milyon Euro civarında bir bonservis beklentisi içinde olduğu kaydedildi. 

Futbola Senegal'in Diambars FC takımında başlayan Dieng, geçtiğimiz yıl Marsilya'nın B takımında kiralık olarak forma giymiş, sezon başında ise 400 bin Euro karşılığında bonservisiyle transfer edilmişti.

21 yaşındaki golcü, Marsilya formasıyla çıktığı 26 maçta 5 gol - 1 asist'lik performans sergiledi.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber