Avrupa Ligi'nde mutlaka izlenmesi gereken 5 maç açıklandı, 2'si Türk takımlarının

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk hafta maçları çarşamba günü başlıyor. Manchester United, Tottenham ve Roma'nın favori gösterildiği kupanın ilk haftasına damga vuracak 5 maç açıklandı.

Son Güncelleme:

İlk kez yeni formatıyla oynanacak Avrupa Ligi'nde ilk düdük çarşamba günü çalacak.

Manchester United, Tottenham ve Roma'nın favori gösterildiği ligde Lazio, Lyon, Porto ve Ajax gibi kalburüstü takımların yanı sıra Türkiye'den Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş da bulunuyor. Üç takımımız ilk kez Türkiye dışında bir ligde birbirlerine karşı mücadele verecek.

İlk haftanın mutlaka izlenmesi tavsiye edilen maçları ise şöyle belirlendi:

Manchester United - Twente

Manchester United 3 maçtır gol yemiyor ve form tutmuş durumda. Twente ise ligdeki son maçında 5-0 mağlup oldu. Tarihi bir skor çıkabilir.

Galatasaray - PAOK

Fenerbahçe'yi deplasmanda deviren Galatasaray, son dönemde Yunan futbolunda öne çıkan PAOK'u evinde ağırlıyor. Her iki takım da yenilmezlik serisine sahip. Kıran kırana bir maç olacak.

Ajax - Beşiktaş

Eredivisie'de yine hayal kırıklığı yaratan Ajax moral arayacak. Farioli yönetimindeki Hollanda ekibi, önceki maçlarda hep üstünlük kurduğu Beşiktaş'a karşı bu kez kaybedebilir.

Tottenham - Karabağ

Merakla beklenen bir başka maç ise Postecoglou yönetimindeki Tottenham'ın Azerbaycan temsilcisi Karabağ ile yapacağı müsabaka. Ligde hayal kırıklığı yaratan Tottenham, Azerbaycan'ın futbolu sürekli yükselen değeri Karabağ karşısında 3 puan arayacak. Karabağ'ın Brezilyalı futbolcusu Juninho Avrupa kupalarında fırtına gibi esiyor. Dikkate değer bir maç.

Roma - Athletic Bilbao

Teknik direktör değişimine giden Roma, Ivan Juric yönetiminde evinde Nico Williams'lı Athletic Bilbao'yu ağırlıyor. Hafta sonu, sonunda kazanan Roma, ile Celta'yı deviren Bilbao'nun maçının çok çekişmeli geçmesi bekleniyor.

Sonraki Haber